Corona maatregelen september 2020

Corona maatregelen september 2020

Mensen uit gaan om te feesten, om nieuwe mensen te ontmoeten, om vrienden en familie te zien. Maar in deze moeilijke tijden waar het coronavirus steeds erger wordt, wordt dat steeds moeilijker om dat te doen op een veilige en verantwoorde manier. De rijksoverheid heeft laatst (september, 2020) nieuwe maatregelen uitgebracht en hier zijn onze nieuwe reglementen.

Reserveringen zijn nog steeds verplicht, en met de nieuwe limitaties op het aantal gasten dat binnen mag zitten moeten wij heel spijtig meer gasten weigeren die willen komen eten dan eerder.

Wij werken nu met zittingen. Dus 2 groepen die in de middag of in de avond welkom zijn. De eerste zitting is van 16:30 tot 19:00. De tweede zitting is van 19:30 tot 22:00. Jullie zijn natuurlijk welkom om later aan te komen, maar vanaf 19:00 wordt er gevraagd om plek te maken voor de tweede zitting. Hetzelfde geldt voor de tweede zitting; vanaf 22:00 sluit het restaurant, dus dan wordt er gevraagd om Wok de Molen te verlaten.

Bij binnenkomst wordt er gevraagd om de handen te reinigen. Aan de muur hangt er een contactloze desinfectiemachine. Daarna worden er plastic handschoenen aangeboden. Deze hoeven alleen aan bij het pakken van eten. Het is even wennen, maar vergeet ze niet!

Er komt een checklist langs de tafel. Dit wordt verplicht door de rijksoverheid. Deze wordt weer opgehaald door onze bediening na invulling.

Horecagelegenheden zijn verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren

Source

Reservering geweigerd of geen risico willen lopen? Bij ons is het nog altijd 7 dagen per week mogelijk om eten te bestellen voor bezorging of afhalen. Via onze bestelpagina is het mogelijk om veel van ons eten te bestellen, zoals sushi, wok, teppanyaki, toetjes, drankjes en verschillende menu’s. Wij bezorgen in Nijmegen, Malden, Groesbeek, Heumen en sommige postcodes van Heilig Landstichting en Berg en Dal.

Bekijk onze menu op: http://wokdemolen.nl/bestellen

Wij vinden het heel lastig om deze nieuwe maatregelen te moeten vertellen, maar de veiligheid en gezondheid waarborgen is voor ons belangrijk. Dus ter afsluiting: reserveren,  handen reinigen, handschoenen aan, checklist invullen en als nodig is: online bestellen!

Deel deze post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Wok de Molen

Wok de Molen

All-you-can-eat wok restaurant in Malden, Nijmegen

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief.